18 Temmuz 2017 Salı

DİREKSİYON ADAM

Herkese Merhaba



Bugün size 2 defa okuduğum ve çok beğendiğim bir kitaptan bahsedeceğim. Kitabın yazarı DUANE SWIERCZYNSKI  başarılı bir kalemi var. Direksiyon adam adrenalin yüklü sürükleyici bir kitap. Kitabın konusu harika. Kitap okumayı sevmiyorsanız bile konusu ilginizi çekebilir ve okumak isteyebilirsiniz.


 
Kitapta en çok hoşuma giden tarafı kitabın konusu. Gerçekten çok zekice bulunmuş. Biri size bu kitabın içeriğinden bahsettiğinde büyük ihtimalle merak edersiniz. Ve ben biraz sonra kitabın içeriğinden bahsedeceğim.


Bir kitap, bir film, bir dizi, bir haber, bir dergi okumaya veya izlemeye başlayacağımız zaman ilk dikkatimizi çeken ismidir. Direksiyon adam bence harika bir isim olmuş.


Ben macera dolu polisiye kitapları çok severim. Eğer siz de benim gibiyseniz bu kitabı  çok beğeneceksiniz. Elinize aldığınızda bırakmak istemeyeceksiniz. Ve kitabın bazı yerlerinde kalp atışınızın hızlandığını fark edeceksiniz.


Bazı önemli yazarların kitap hakkında ki düşüncelerine baktım. Ve genel olarak herkes kitabın ne kadar sürükleyici olduğundan insanın bitirmeden bırakmayacağından bahsetmiş.



Gelelim kitabın içeriğine:

Kitabın baş kahramanı Lennon dilsiz, İrlandalı bir soygun sürücüsüdür. Yanlış soyguncularla, yanlış zamanda, yanlış bankaya gitmiştir. İhanete uğramış, parası çalınmış, hırpalanmış bedeniyle ölüme terk edilmiştir. Lennon başına gelenlerin sorumlusunu bulmak ve çalınan parasını geri almak için uğraşmaktadır. Fakat soygun Philadelphia sokaklarını şiddete sürüklemiştir. Ve karanlık bir polis, İtalyan ve Rus çeteleri, belediye başkanının kiralık katili ve kolej rock grubunun klavyecisi bu romanda kendilerini göstermek için harekete geçmişlerdir.




Bu yazımında sonuna geldik. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Eğer sizde fikrinizi belirtmek veya kitap önermek isterseniz yorum yapabilirsiniz. Bir sonraki yazıya kadar HOŞÇAKALIN.




Bana ulaşmak için:

instagram.com/beyzakunduracioglu
twitter.com/bkunduracioglu



0 yorum:

Yorum Gönder