31 Ocak 2018 Çarşamba

WHO AM I ? ( BEN KİMİM? )

HERKESE MERHABA

Bugün bir film yazısıyla karşınızdayım. WHO AM I ? ( BEN KİMİM? ) adlı filmden bahsetmek istiyorum. Umarım keyifle okursunuz.






Genç bir bilgisayar dehası olan Benjamin, sadece Almanya’da değil dünya çapında tanınan biri olmak istemektedir.Bu yüzden yer altı bir hacker grubu, onu kendi aralarına katılmaya çağırınca, Benjamin bu tehlikeli teklifi  başına geleceklerden habersiz bir şekilde kabul eder. Ancak bu tehlikeli oyun onun başını bazı dertlere sokar. 


Filmin en dikkat çekici kısmı kesinlikle konusu. Film 2014 yılında çıkıyor. Fakat hala güncel bir konu hatta giderek daha da güncel oluyor. Çünkü bilgisayar kullanımı bununla ilgili suçlar giderek yaygınlaşıyor. Normal hayatta pek sevilmeyen, içine kapanık, asosyal olarak bilinen insanların bilgisayar dünyasında bu tarz özelliklerden uzak büyük yeteneklere sahip olduklarını biliyoruz. Bu filmde buna değiniyor. 


Konu olarak bu tarz film sayısı diğer konulara göre biraz daha az. Ama bu konudaki filmler bence giderek daha fazla olacağını düşünüyorum. Çünkü bu konular giderek bizim hayatımızın merkezine geliyor. O yüzden ben böyle film sevmem diye düşünüp ön yargılı olmayın. Çünkü bu konuda daha önce pek film izlememiş olabilirsiniz. 





Bu yazımında sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir. Kendinize iyi bakın. HOŞÇAKALIN. 


BANA ULAŞMAK İÇİN :
















6 Ocak 2018 Cumartesi

JUSTICE LEAGUE - ADALET BİRLİĞİ

Herkese Merhaba

Bugün bir film yazısıyla karşınızdayım. JUSTICE LEAGUE- ADALET BİRLİĞİ isimli film hakkındaki düşüncelerimi sizinle paylaşmak istiyorum. İyi okumalar.



 





Öncelikle beklediğimden çok daha iyi bir filmdi. Açıkçası bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum. Sürükleyici ve sıkılmadığınız bir film. Filmin yönetmenliğini ZACK SNYDER yapmıştır. Yönetmeni çıkan ve çıkacak olan bazı DC filmlerinden biliyor olabilirsiniz.
Oyuncular ;

BEN AFFLECK        (BATMAN / BRUCE WAYNE )
HENRY CAVILL      ( SUPERMAN/ CLARK KENT)
GAL GADOT           ( WONDER WOMAN / DIANA PRINCE)
JASON MOMOA     (AQUAMAN / ARTHUR CURRY)
EZRA MILLER        ( THE FLASH / BARRY ALLEN )
RAY FISHER           (CYBORG / VICTOR STONE )


Bu oyuncular başrol diyebileceklerimiz yani bizim süper kahramanlarımız. Oyuncular olarak AMY ADAMS ( LOIS LANE ) , JEREMY IRONS ( ALFRED) ve daha nicelerini de unutmamak lazım. Zaten filmdeki birçok oyuncu daha önce kendini kanıtlamış oyuncular.  Filmin bir değil yaklaşık 11 senaristi var. Bu hem zor hemde uyumu yakaladıkları için başarılı bir olay.




Süperman' in yaptığı fedakarlıklardan ve insanların ona karşı olan sevgisinden ilham alan Batman' in insanlığa karşı olan inancı yeniden toparlanır. Yeni yol arkadaşı Wonder Woman ile insanlığın sonunun gelmesini engellemek için bir olurlar ve yanlarına güçlü diğer kahramanları da alıp güçlü bir takım kurarlar. Peki, bu takım insanlığı kurtarmayı başarabilecek mi? Bu sorunun cevabını söylemeyeceğim. Çünkü izlemek isteyenler olursa bu sorunun cevabını bilmeden izlemek daha keyifli olur.




YOU CAN'T SAVE THE WORLD ALONE












Bu yazımında sonuna geldik. Bir sonraki yazıma kadar HOŞÇAKALIN . 


Bana ulaşmak için:

https://twitter.com/bkunduracioglu
https://www.instagram.com/beyzakunduracioglu