17 Ocak 2017 Salı

DÖNERSE SENİNDİR

Herkese selam



Bugün yakın bir zamanda izlediğim DÖNERSE SENİNDİR isimli filmi anlatcam. Başrollerini MURAT BOZ ,İREM SAK ve YASEMİN ALLEN 'in allığı bir romantik komedi.


Mehmet (Murat BOZ) uzun süredir birlikte olduğu Selin (Yasemin ALLEN ) tarafından terkediliyor. Bunun üzerine hayata küsüyor. Bu sırada karşısına Defne(İrem SAK ) çıkıyor. Mehmet Defne 'nin yardımıyla Selin 'i geri kazanmaya çalışıyor. Fakat bu sırada Selin ünlü bir şarkıcı olmuş ve ünlü bir oyuncu ile aşk yaşamaya başlamıştır. Fakat bu durum Mehmet ve Selin'i vazgeçirmeye yaramaz.Selin'i geri kazanmak için çıktıları bu yolda başlarına birçok komik ve zor bir sürü macera gelir.


Bu arada filmin müziklerini çok beğendim. Yani filmi beğenmeseniz veya izlemek istemeseniz bile müzikleri dinleyin. Yani 2 müzik var. Biri Yasemin ALLEN'in söylediği 10 üstünden 10 ,diğeride Murat BOZ'un söylediği Dönerse Senindir bence ikiside çok güzel.






Ben film yazılarımda spoiler vermemek için sonunu pek yazmam ve çok ayrıntı vermem. Bu yüzden pek uzun yazılar olmaz.

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim bir sonraki yazıda görüşünceye kadar hoşçakalın. Eğer bu yazı veya blog hakkında fikirleriniz varsa yorum yapabilirsiniz.



Bana ulaşmak için

instagram.com/beyzakunduracioglu
twitter.com/bkunduracioglu









7 Ocak 2017 Cumartesi

TRUMAN SHOW

Herkese Merhaba

Bir süredir yazı yazmıyordum, tekrar geldim. Bugün size harika bir film tavsiye edicem. Eğer boş vaktinizde izlemek isterseniz veya film severseniz bu yazıyı beğeneceğinizi düşünüyorum. Aslında bildiğiniz veya mutlaka duyduğunuz bir film fakat yapım yılı biraz eski olduğu için belki hatırlamazsınız. Şimdi anlatmaya başlıyorum.


 TRUMAN SHOW

Bu film harika ötesi bir film. Konusu filmi özgün hale getiriyor.
Truman Bruman harika bir adada yaşıyor. Eşi,işi,evi,komşuları var. Fakat bu bir televizyon programı ve Truman bunu bilmiyor yani aslında tüm tanıdıkları birer oyuncu yaşadığı hayatı tüm dünya 7 24 izliyor. Lise yıllarında bir kızla tanışıyor daha sonra ikiside birbirinden hoşlanıyor. Kız ona gerçekleri anlatmaya çalışıyor. Fakat bunu engelliyorlar. Herşeyi o kadar güzel ayarlıyorlar ki adam 30 yıl sonra gerçekleri anlamaya başlıyor. Mesela küçükken babasını tekne kazasında kaybettiğini düşündüğü için bu adadan gidemiyor. Çünkü deniz korkusu var. Sonraki yıllarda babasını caddede görüyor fakat adamı apar topar kaçırıyorlar. Bu olaylar sonrası Truman şüphelenmeye başlıyor ve 30 yıl sonra gerçek dünyaya kavuşuyor.













                                                         














Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Bundan sonra daha çok yazı yazmaya çalışacağım. Eğer bu yazı hakkında veya blogum hakkında düşünceleriniz varsa yorum bölümüne yazmayı unutmayın ve iletişim için de aşağıdaki sosyal medya hesaplarından bana ulaşabilirsiniz. Bir sonraki yazıya kadar HOŞÇAKALIN



instagram.com/beyzakunduracioglu
twitter.com/bkunduracioglu