8 Haziran 2016 Çarşamba

WARCRAFT

Bugün size çoğu kişinin uzun zamandır beklediği ve bence harika bir film olan WARCRAFT ' ı anlatacağım. Warcraft aslında en çok oynanan bilgisayar oyunlarından biridir. Tahmin edeceğiniz üzere fantastik bir film.


Önce biraz oyunculardan bahsedeceğim. Başroller; Travis FİMMEL (Anduin Lothar) , Dominic COOPER ( Kral Lichu Wrynn), Ben FOSTER ( Medivh), Paula PATTON (Garona), Toby KEBBELL (Duraton), Clancy BROWN ( Blackhand), Ben SCHNETZER ( Khadgar)
 aslında bu filmin her oyuncusu başrol gibiydi. Bence bu filmin güzel olmasının sebeblerinden biride tek başrol olmaması. Filmin yönetmeni olan Duncan JONES umut vadeden yönetmen olarak biliniyor ve bence bunu hakkediyor. Çok başarılı bir iş çıkarmış.



Bu film sıradan efektler kullanılarak yapılmış bir film değildir. Gerçekten son dönemlerin en iyi görsellerine sahip. Oyun halini oynayan bazı tanıdıklarım görsellerin oyundakine çok benzediğini söylüyor. Bu da filmi kaliteli yapan özelliklerden biridir. Çoğu insan filmi çok uzun zamandır beklediğini söylüyor. Ama bir gerçek var ki hemen çıkarılabilecek bir film değil. Gerçekten çok emek olduğunu düşünüyorum. Zaten yapımı kolay olan bir film değil. Animasyonları bu kadar iyi olan filmler genelde çabuk çıkmıyor. Bence bekleyenlerin beklediğimize değdi diyeceği bir film olmuş.

Bu arada eğer imkan varsa kesinlikler 3D izleyin. Gerçekten daha güzel oluyor.




Size bana garip gelen bir olaydan bahsedeceğim. Bu filmle ilgili diğer insanların ne düşündüğünü merak edip bazı yorumlar okudum. Bazı kişiler filmi diğer fantastik animasyon filmleriyle kıyaslamış. Tabi ki ufak kıyaslamalar olur ve bu normaldir fakat iki güzel filmi kıyaslayıp birini kötü çıkarma çabası hiç doğru değildir. Kıyas yapılırken eksik olan özellikler veya birbirine göre güzel olan özellikler ortaya çıkarılır.



Sizin filmi daha izlememiş olma ihtimalinizden dolayı filmin içeriğini çok anlatmayacağım ama konusundan bahsedeceğim.

Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir yer bulmalıdırlar. Bu amaç doğrultusunda Azeroth krallığının yakınlarına gelirler. Azeroth krallığı barışçıl olsa da savaş kaçınılmaz bir hal alır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında iki tarafı da tehlikeli bir savaş bekler.
Bu iki karşıt gruptan iki kahraman ailelerini ve halklarını korumaya çalışırlar.






Benim Warcraft filmi ile ilgili düşünce yazım bu kadardı. Umarım beğenmişsinizdir. Eğer sizinde bu film hakkında farklı düşünceleriniz varsa aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz. Bana ulaşmak isterseniz sosyal medya hesaplarımı aşağıda bulabilirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşene kadar HOŞÇAKALIN.


instagram.com/bkunduracioglu
twitter.com/bkunduracioglu